Du er her. Vestsjællands Jagtforening > Hundetræning

Top_Logo.png

Hundetræning i Vestsjællands Jagtforening 2018

 

Et nyt år står for døren og vi har i hundeudvalget sammensat lidt forskellig træning hen over året. Der kan sagtens komme mere til hen over året så hold øje med Facebook og hjemmeside hvis du vil være helt opdateret.

 

De fastlagte aktiviteter ser ud som følger:

 

  • Lydighedstræning

På dette kursus trænes almindelig lydighed for hunde af alle racer og i alle aldre. I vil blive delt op i mindre hold alt efter alder og kunnen. Vi arbejder med positiv indlæring (godbidder) Korporlig afstraffelse vil ikke blive tolereret og vil medføre bortvisning. Mød op i fornuftig påklædning og fodtøj vi træner ude i alt slags vejr.

 

Kurset begynder søndag d. 4. februar kl. 10:00 på klubbens areal ved Høng, afslutning og test søndag d. 25. marts med grill bagefter.

Pris for 8 lektioner kr. 300,- (inkl.. fløjte, retriverline kr. 450,-)

 

  • Apportering. 

På dette kursus er apportering i fokus og der vil være hold for både de helt nye begyndere og de lidt mere øvede. Vi arbejder med positiv indlæring (godbidder) Korporlig afstraffelse vil ikke blive tolereret og vil medføre bortvisning. Der benyttes på dette kursus både dummy og vildt.

 

Kurset starter tirsdag d. 10. april. Begynder starter kl. 18:15, Øvet starter kl. 19:30 begge på klubbens areal ved Høng. Fælles afslutning med grill tirsdag d. 15. maj

Pris for 6 lektioner kr. 400,-

 

  • Lydighed med apportering

På dette kursus arbejder vi med lydigheden på hunden der skal med på jagt og med de distraktioner der kan være på rigtig jagt. Det vil sige en test af hunden som endnu ikke har været på jagt eller jagthunden som lige skal have frisket et par ting op inden sæsonen. Vi arbejder både med dummy og vildt. Vi arbejder med positiv indlæring (godbidder) Korporlig afstraffelse vil ikke blive tolereret og vil medføre bortvisning.

 

Kurset starter tirsdag d. 7. august kl. 18:30 på klubbens areal i Høng. Afslutning med grill tirsdag d. 4. september.

Pris for 5 lektioner kr. 350,-

 

Træningspladsen har ikke nogen fysisk adresse men har koordinaterne: 55.499922, 11.303530 parkering skal foregå ved sognegården på Davrekildevej, eller foran Tovesvej 15, 4270 Høng, følg stien til træningsområdet. Se evt. kort. 

Ved tilmelding oplyses: Navn, telefonnummer og mail samt hunderace og niveau.

Tilmelding til træning gøres til:

Formanden for hundeudvalget Kim Vig Andersen på mail kimvig@mail.dk eller mobil 23840219

Kasserer for hundeudvalget Benjamin G. Hansen på mail gunthelhansen@live.dk eller mobil 31182205