Du er her. Vestsjællands Jagtforening > Nyheder

Nyheder

28-05-2019: DJ-webshoppen lukker kortvarigt


Beklædning, bøger, gaveartikler, jagttegnsmateriale, skydeskiver, riffelmærker - you name it! DJ-webshoppen bugner af jagtrelaterede effekter. Vi anmoder dog om din tålmodighed, da vi af tekniske årsager er nødt til at holde den lukket i nogle få dage.

28-05-2019: Bukkepral på ”stenbroen”


Med forårssolen blinkende i vinglassene og de nyudsprungne træer viftende i den lune eftermiddagsvind, blev der torsdag den 16. maj hængt otte nyskudte råbukke op foran restaurant Peder Oxe på Gråbrødre Torv i København.

28-05-2019: Kort og godt om jagtriflen


Hvordan er reglerne for riffeljagten i Danmark, Norge og Sverige - og hvordan er det nu med f.eks. halvautomatiske rifler og riffelprøven? Få svarene i artiklen her.

27-05-2019: Buen skal med i kampen mod mårhund – hele året


Alle midler skal tages i brug, hvis vi skal dæmme op for invasionen af mårhund. Ikke mindst skal danske buejægere selvfølgelig have lov til at skyde det uønskede dyr året rundt – og ikke kun i jagtsæsonen.

27-05-2019: FM i jagthorn 2019: Blæsning i høj klasse


Vanen tro var det en stemningsfuld dag med masser af hygge om hornspil i høj klasse, da årets FM i jagthornsblæsning blev afviklet i lørdags.

25-05-2019: Jægerforbundets DNA er frivillighed


En lang række af projekter og indsatser i Danmarks Jægerforbund begynder som fondsstøttede initiativer, som skal stå på egne ben når støttekronerne løber tør. Og det lykkes kun på grund af de frivilliges engagement.

25-05-2019: Fantastiske dage på Naturmødet


Danmarks Jægerforbund har haft et fantastisk naturmøde 2019. Formand Claus Lind Christensen er ikke tvivl om, at missionen er fuldført.

25-05-2019: Jordfordeling må ikke gå ud over naturen i landbrugslandet


Et af de helt store emner på årets Naturmøde er multifunktionel jordfordeling. En debat om dette emne får jægerforbundets formand til at understrege, at denne metode dels ikke må gå ud over naturen i landbrugslandet, dels skal forankres lokalt.