Du er her. Vestsjællands Jagtforening > Kalender

Kalender

  Marts, 2020  

MandagTirsOnsdagTorsFreLørdagSøn
24252627282901
02030405060708
0910

  • Kursus aften - Lav dine egne grillpølser af vildt 2020 Start Dato/Tid:10-03-2020 19:00Slut dato/tid:10-03-2020 22:00

    Vi kender det alle sammen. Der ligger altid lige et stykke vildt nederst i fryseren, som vi har overset. Det kan være hals fra rådyr, bov eller bare lidt blandede stykker småkød, der er blevet glemt. Alt vildtkød kan i princippet bruges. Det er der råd for nu. Der er nemlig i år mulighed for at lave dine egne grillpølser med dit eget vildt under kyndig vejledning fra slagterne hos Slagter Jacob Kalundborg. Det bliver ’hands on’ dvs. at I selv skal i gang med at røre, ælte og stoppe i tarm. Det meste kød kan bruges og vi sørger for snitter og ekstra kød, som kan tilkøbes. Prisen for kurset er 300 kr. per person inkl. krydderier, tarme samt opskrifter. Der må påregnes merudgift til f.eks. snitter og ekstra kød, ost osv. Max antal deltagere 12 personer. Dato for kursus er tirsdag d. 10. marts 2020 kl. 19:00 Hos Slagter Jacob, Kordilgade 10, 4400 Kalundborg Tilmelding og yderligere info kontakt Benjamin på tlf. 3118 2205 eller mail gunthelhansen@live.dk

    Sted: Slagter Jacob Kalundborg

    Indsendt af: Vestsjællands Jagtforening
    Tilbage til tremåneders oversigten
1112131415
16

  • Kursus i vildtsygdomme og hygiejne Start Dato/Tid:16-03-2020 18:00Slut dato/tid:16-03-2020 22:00

    Dette kursus opfylder lovkravene i EU forordning 853/2004, og giver autorisation til videresalg af større vildtmængder til vildthåndteringsvirksomhed. Kurset kræves desuden ved jagt mange steder i bl.a. Tyskland Formål: Kurset opfylder lovkravene i EU forordning 853-2004, og giver autorisation til videresalg af større vildtmængder til vildthåndteringsvirksomhed. Efter kurset skal kursisten have kendskab til følgende områder: - Vildtlevende vildts normale anatomi, fysiologi og adfærd. - Unormal adfærd og patologiske ændringer som følge af sygdomme, miljøforurening eller andre faktorer, der kan påvirke menneskers sundhed, hvis vildtet spises. - Hygiejnebestemmelser og korrekte metoder til håndtering, transport og udtagning af organer m.v. efter aflivning af vildtlevende vildt. - Lovgivning og administrative bestemmelser om dyre- og folkesundhed og hygiejne i forbindelse med afsætning af levende vildt. Målgruppe: Jægere, der ønsker at videresælge større mængder vildt til vildthåndteringsvirksomheder, eller som skal på jagt i udlandet hvor dette kursus kræves. Praktisk: Kurset afholdes mandag d. 16 marts kl. 18-22 i klubhuset på Lynglodden 4, 4400 Kalundborg. Pris: 500 kr. for kurset inkl. kursusbevis, en sandwich og en øl/vand. Der betales ved tilmelding. Kontonummer til indbetaling er: reg. nr. 5367 konto nr.: 0244869 Tilmelding skal ske til: Hans Henrik Madsen på tlf.: 28 71 05 97 eller mail: hans7913@gmail.com Der er plads til 25 deltagere og det er først til mølle princip. Efter kurset udsteder underviseren kursusbevis på dansk, engelsk og tysk. Deltagere skal medbringe jagttegn, da jagttegnsnummeret bruges som registrering af kursusdeltagelse. Underviser: Dyrlæge fra DTU-Veterinærinstituttet.

    Sted: Lynglodden 4, 4400 Kalundborg

    Kontaktperson: Hans Henrik Madsen

    Indsendt af: Vestsjællands Jagtforening
    Tilbage til tremåneders oversigten
171819202122
23242526272829
303101020304

  • Start Dato/Tid:10-03-2020 19:00Slut dato/tid:10-03-2020 22:00

    Vi kender det alle sammen. Der ligger altid lige et stykke vildt nederst i fryseren, som vi har overset. Det kan være hals fra rådyr, bov eller bare lidt blandede stykker småkød, der er blevet glemt. Alt vildtkød kan i princippet bruges. Det er der råd for nu. Der er nemlig i år mulighed for at lave dine egne grillpølser med dit eget vildt under kyndig vejledning fra slagterne hos Slagter Jacob Kalundborg. Det bliver ’hands on’ dvs. at I selv skal i gang med at røre, ælte og stoppe i tarm. Det meste kød kan bruges og vi sørger for snitter og ekstra kød, som kan tilkøbes. Prisen for kurset er 300 kr. per person inkl. krydderier, tarme samt opskrifter. Der må påregnes merudgift til f.eks. snitter og ekstra kød, ost osv. Max antal deltagere 12 personer. Dato for kursus er tirsdag d. 10. marts 2020 kl. 19:00 Hos Slagter Jacob, Kordilgade 10, 4400 Kalundborg Tilmelding og yderligere info kontakt Benjamin på tlf. 3118 2205 eller mail gunthelhansen@live.dk

    Sted: Slagter Jacob Kalundborg

    Indsendt af: Vestsjællands Jagtforening

    Tilbage til tremåneders oversigten