Du er her. Vestsjællands Jagtforening > Kalender

Kalender

  Marts, 2019  

MandagTirsOnsdagTorsFreLørdagSøn
25262728010203
04050607080910
111213

  • Kursus aften - Lav dine egne grillpølser af vildt 2019 Start Dato/Tid:13-03-2019 18:30Slut dato/tid:13-03-2019 22:00

    Kursus aften - Lav dine egne grillpølser af vildt Vi kender det alle sammen. Der ligger altid lige et stykke vildt nederst i fryseren som vi har overset. Det kan være hals fra rådyr, bov eller bare lidt blandede stykker småkød der bliver glemt. Alt vildtkød kan i præncippet bruges. Det er der råd for nu. Der er nemlig i år mulighed for at lave dine egne grillpølser med dit eget vildt, under kyndig vejledning fra slagterne hos Slagter Jacob Kalundborg. Det bliver “hands on” d.v.s. at i selv skal i gang med at røre, ælte og stoppe i tarm. Det meste kød kan bruges og vi sørger for snitter og ekstra kød som tilkøbes, Prisen for kurset er kr. 300,- per person incl. krydderier, tarme samt opskrifter. Der må påregnes merudgift til f.eks. snitter og ekstra kød, ost osv.. Max antal deltagere 12 personer Dato for kursus er onsdag d.13.marts kl 18:30 Hos Slagter Jacob, Kordilgade 10, 4400 Kalundborg Tilmelding og yderligere info kontakt Benjamin på 31182205 eller mail gunthelhansen@live.dk

    Sted: Slagter Jacob Kalundborg

    Kontaktperson: Benjamin G. Hansen, tlf. 31182205 eller gunthelhansen@live.dk

    Indsendt af: Vestsjællands Jagtforening
    Tilbage til tremåneders oversigten
14151617
18192021

  • Kursus i vildtsygdomme og hygiejne Start Dato/Tid:21-03-2019 18:00Slut dato/tid:21-03-2019 22:00

    Kursus i vildtsygdomme og hygiejne Dette kursus opfylder lovkravene i EU forordning 853/2004, og giver autorisation til videresalg af større vildtmængder til vildthåndteringsvirksomhed. Kurset kræves desuden ved jagt mange steder i bl.a. Tyskland Formål: Kurset opfylder lovkravene i EU forordning 853-2004, og giver autorisation til videresalg af større vildtmængder til vildthåndteringsvirksomhed. Efter kurset skal kursisten have kendskab til følgende områder: - Vildtlevende vildts normale anatomi, fysiologi og adfærd. - Unormal adfærd og patologiske ændringer som følge af sygdomme, miljøforurening eller andre faktorer, der kan påvirke menneskers sundhed, hvis vildtet spises. - Hygiejnebestemmelser og korrekte metoder til håndtering, transport og udtagning af organer m.v. efter aflivning af vildtlevende vildt. - Lovgivning og administrative bestemmelser om dyre- og folkesundhed og hygiejne i forbindelse med afsætning af levende vildt. Målgruppe: Jægere, der ønsker at videresælge større mængder vildt til vildthåndteringsvirksomheder, eller som skal på jagt i udlandet hvor dette kursus kræves. Praktisk: Kurset afholdes torsdag d. 21.3.2019 kl. 18-22 i klubhuset på Lynglodden 4, 4400 Kalundborg. Pris: 500 kr. for kurset inkl. kursusbevis, en sandwich og en øl/vand. Der betales ved tilmelding. Kontonummer til indbetaling er: Reg. Nr.: 5367 Konto nr.: 0244869 Tilmelding skal ske til: Hans Henrik Madsen på telf.: 28 71 05 97 eller mail Hans7913@gmail.com Der er plads til 25 deltagere og det er først til mølle princip. Efter kurset udsteder underviseren kursusbevis på dansk, engelsk og tysk. Deltagere skal medbringe jagttegn, da jagttegnsnummeret bruges som registrering af kursusdeltagelse. Underviser: Dyrlæge fra DTU-Veterinærinstituttet.

    Sted: kl. 18-22 i klubhuset på Lynglodden 4, 4400 Kalundborg.

    Kontaktperson: Hans Henrik Madsen

    Indsendt af: Vestsjællands Jagtforening
    Tilbage til tremåneders oversigten
222324
25262728293031
010203040506

  • Start Dato/Tid:13-03-2019 18:30Slut dato/tid:13-03-2019 22:00

    Kursus aften - Lav dine egne grillpølser af vildt Vi kender det alle sammen. Der ligger altid lige et stykke vildt nederst i fryseren som vi har overset. Det kan være hals fra rådyr, bov eller bare lidt blandede stykker småkød der bliver glemt. Alt vildtkød kan i præncippet bruges. Det er der råd for nu. Der er nemlig i år mulighed for at lave dine egne grillpølser med dit eget vildt, under kyndig vejledning fra slagterne hos Slagter Jacob Kalundborg. Det bliver “hands on” d.v.s. at i selv skal i gang med at røre, ælte og stoppe i tarm. Det meste kød kan bruges og vi sørger for snitter og ekstra kød som tilkøbes, Prisen for kurset er kr. 300,- per person incl. krydderier, tarme samt opskrifter. Der må påregnes merudgift til f.eks. snitter og ekstra kød, ost osv.. Max antal deltagere 12 personer Dato for kursus er onsdag d.13.marts kl 18:30 Hos Slagter Jacob, Kordilgade 10, 4400 Kalundborg Tilmelding og yderligere info kontakt Benjamin på 31182205 eller mail gunthelhansen@live.dk

    Sted: Slagter Jacob Kalundborg

    Kontaktperson: Benjamin G. Hansen, tlf. 31182205 eller gunthelhansen@live.dk

    Indsendt af: Vestsjællands Jagtforening

    Tilbage til tremåneders oversigten